Når jeg nu siger alt – så mener jeg alt! Min kære hustru er en super shopper. Så er det sagt. Jeg under hende det godt. Hun er en fantastisk mor, kvinde og min bedste ven. Vi mødtes for snart 10 år siden og har et skønt liv. Vi er så heldige, at det er gået os godt, og vi kan nyde livet og også gøre, hvad vi lyster. Så mit hustrus shoppe gen er meget veludviklet.

Hun har alt

Hun har alt indenfor tasker og sko – og det matcher, skal jeg lige sige. Jeg er altid stolt af at have hende ved min side. Hun er altid klædt upåklageligt. Det er jo selvfølgelig ikke derfor, jeg er stolt af at have hende ved min side – det ville jeg være uanset, hvordan hun var klædt på grund af den fantastiske person, hun er. Så jeg har tænkt, hvad giver jeg hende, der har næsten alt. Måske træningstøj?

Hun træner

Min kære hustru er nemlig begyndt at gå i gym. Hun træner med vægte og maskiner, og hun tager også timer. Det kan være alt fra steps til yoga og Zumba, så jeg kigger efter nogle tights, der kan det hele. Jeg har læst om tights fra både Under Armour og 2XU, og de ser begge ud til at være temmelig nytænkende både indenfor design, materialer og kompression.

Jeg ved jo, at design er meget vigtigt for hende, så jeg vil være den, der tager den et skridt videre til også funktionalitet. Begge brands ser ud til at have også toppe og sports BH’er, så mon ikke jeg kan sammensætte et chik sæt sportstøj til hende. Det bedste sted at købe det, ser ud til at være online, da udvalget er meget større, end det er i butikkerne, så det vil jeg prøve. Jeg kan slet ikke vente med at se et stort smil på hendes smukke ansigt, når hun pakker det ud 🙂

Har du kære læser måske erfaring med de to brands henholdsvis Under Armour og 2XU? Hvilket brand foretrækker du – og hvorfor?