For os der sætter pris på livets finere nuancer – og har råd til det – er det sgu altid lidt nedtur at konstatere, at der til den sammenkomst, hvor man møder op i sit stiveste puds, er tale om mad “ude fra”. Det kender vi jo alle – klistret brød og en flad suppe og den slags. Men jeg må erkende, at jeg i sidste måned blev overrasket ganske meget. Jeg var inviteret til en sammenkomst hos en af gutterne nede fra golfklubben, og da jeg ankom til hans landsted ved Skanderborg i min helt nye Bentley, var det første jeg så en cateringbil fra et firma der hedder Stubbs Gastronomi.

Jeg tænkte, at nu var det da godt nok gået ned ad bakke for min ven Helmut, der normalt ellers sværger til kvalitative oplevelser. Jeg holdt gode miner og fik hilst på både værten og de andre mennesker. Henne ved det store billede af Krøyer (original selvfølgelig) stod maden parat, og det var med en vis skepsis jeg tog lidt Foie Gras og forskelligt andet på min tallerken. Men min skepsis blev gjort helt til skamme!

Sikke dog en fantastisk nuanceret smagsoplevelse i både gåseleveren og i alt det andet, der var disket op med. Jeg ved sgu godt, det ikke er god stil at gå mere end to gange til sådan en buffetanretning, men jeg endte med at gå fem gange. Og jeg var ikke den eneste! Flere af mine venner fra golfklubben gik også både 4,5 og 6 gange.

Jeg må æde mine holdninger i mig – i hvert fald når det gælder catering fra Stubbs! Velsmagende og lækkert anrettet. Måske jeg selv skal prøve dem, når jeg skal have en lille sammenkomst for vennerne i Lions næste gang?