Når vi taler om små og op til endda mellemstore virksomheder, satses der ofte ganske hårdt på kundeservice. Sælgere og andet personale sendes på kurser i at levere den bedst mulige oplevelse for kunderne og – ikke mindst – for de potentielle kunder. Det er super godt, men alt for ofte strander alle de smukke tiltag et sted, hvor det ville være såre simpelt at gøre det perfekt. Og det sted er firmaets service pr. telefon, hvor det efterhånden er et helt lykketræf, hvis man kan fange et levende menneske hos mindre virksomheder. Tabet af salg og kunder på den konto er højt!

Hvor opstår problemet med telefonpasning?

Der sker meget ofte det i en lille virksomhed i vækst, at der opstår en periode, der kan vare op til årevis, hvor man er i limbo mellem at være små nok til at mester selv klarer det hele via mobiltelefonen og store nok til at have en fuldtidsmedarbejder ansat til pasning af telefon.

I den periode oplever både kunder og kundeemner ofte at ringe forgæves, og der er stadig mange, der bestemt ikke ønsker at lægge en besked på en telefonsvarer.

Det er vores påstand, at det problem kan bremse væksten i et lille firma betragteligt.

Løsningen på telefonservice for SMV

Der findes en skalerbar løsning, der er markant billigere end ansættelse af en medarbejder: Professionel telefonpasning (linket viser et godt eksempel på et firma, der tilbyder receptionsservice og telefonpasning)

Det smågeniale ved en sådan løsning er, at man dels ikke skal bekymre sig om hverken ferieperioder, barsel, sygepenge eller andet – og at man kan sammensætte sin aftale med et telefonpasningsbureau, så den passer præcist til ens behov. Medarbejderne, der modtager opkaldene for en, bliver uddannede på det niveau, der er nødvendigt, og det er ret individuelt, hvad brugerne ønsker.

Nogle vil blot have det som en rendyrket beskedservice / telefonservice. Andre vil have telefonpasserne til at yde decideret kundeservice. Alt er muligt, hvis man entrerer med et professionelt firma som for eksempel Topcall.