Det var en totalt hyggelig eftermiddag, jeg havde i sidste uge med min gamle skolekammerat Helge, som jeg ikke har set i flere år. Nu mødtes vi, og det var som om vi bare havde været ude at hente kaffe – sådan føltes det. I løbet af få minutter gik snakken lystigt, som den gjorde dengang i gymnasiet, da vi delte alt i et nært venskab, der aldrig indeholdt mere end det. Det var nærmest en stiltiende aftale mellem os, vil jeg sige.

Nu sad vi så på 3. time og slubrede kaffe og snakkede, og af uransagelige veje faldt snakken på kropsudsmykninger – du ved: Tatoveringer og piercinger og den slags. Jeg må have rødmet en smule eller på anden vis have afsløret mig selv, for Helge sagde pludselig: “Hvor har du din piercing? Eller du har måske flere?”.

Jeg måtte jo indrømme, at mine brystvorter er piercede, og det syntes han faktisk var sjovt. Han havde nemlig også fået sine brystvorter piercet, og så gik snakken naturligt nok om det mene. Han fortalte, at han faktisk skiftede mellem mange forskellige piercingsmykker afhængigt af humøret. Jeg udbrød, at det da måtte være dyrt, for den slags koster jo mange penge?

Piercingsmykker er ikke altid dyre

Helge forklarede mig, at han havde fundet et sted online, hvor han kunne købe piercingsmykker billigt: Piercingfabrikken. Min første indskydelse var, at han da skulle passe på med nikkel og den slags, for man hører jo så meget om billige smykker, ikke?

Han lo og forklarede mig, at Piercingfabrikken selv fremstiller stort set alle deres piercingsmykker, og at de har smykker og diverse tilbehør til alle typer af piercinger inklusiv stretching og deciderede intimpiercinger.

Ved at spare forhandler og grossist væk, kan de sælge smykkerne til meget lavere priser, end vi normalt kan finde dem hos tatovører og andre forretninger, der sælger piercingsmykker. Det er jo sund logik, og jeg noterede mig, at jeg da vist lige skulle en tur forbi http://piercingfabrikken.dk/ og have købt lidt forskellige smykker til mine piercinger. Hmm – måske skal jeg en dag have lavet en piercing mere et meget privat sted 🙂