Jeg har brugt et kontorservicebureau i over 10 år! Vi var i min virksomhed 10 ansatte i de første mange år, og brugte stadig kontorservice. Vi er i dag 2 og bruger det stadig.

Hvad bruger jeg så kontorservice til? Telefonservice er super.  og reelt er det jo den ydelse, der kendes som et Callcenter, jeg især har glæde af. Jeg har brugt og bruger det stadig til salgsopkald. Det er en god sluse til at få den første kontakt, som jeg ikke selv har tid til. Jeg har oplært min telefonassistent til at kunne besvare de typiske første spørgsmål. Når det bliver mere kringlet eller teknisk eller kunden udtrykker interesse kontakter jeg selv kunden. På den måde sparer jeg en masse tid, som jeg kan bruge på eksisterende kunder.

Min betaling fra eksisterende kunder er mere, end hvad jeg betaler for disse opkald til min kontorservice. Win win!! En anden fordel er, at når jeg har stor tilgang af nye kunder, har jeg ikke brug for denne service. Tænk på omkostningerne hvis jeg havde en person ansat til dette arbejde. Meget omkostningseffektivt og fleksibelt.

Derudover bruger jeg naturligvis også min kontorservice til bogføring. Jeg gør noget af det selv, men afhængigt af hvor meget tid jeg har, bruger jeg dem. Jeg er faktisk også begyndt at bruge dem til afregning af moms. Det sparer mig penge hos min revisor, da min revisors timepris er højere end den pris, jeg betaler for min kontorservice. Igen omkostningseffektivt. Det kan også i nogle tilfælde være rart, at du har et ”bureau” til at sende rykkere etc., da du så dermed ikke står som ”direkte” afsender og kan bevare det venlige indtryk hos din kunde.

Receptionist efter behov

Der er et hav af andre opgaver, kontorservice kan varetage for dig. Telefonpasning har vi nævnt. Derudover er der receptionsservice, mødebooking etc. Prøv at tage et kig på nettet, og kontakt 2-3 forskellige. Tag en snak med dem om netop din forretning. Jeg har været meget glad for at bruge denne service. Det har været en 100% positiv oplevelse, som jeg vil anbefale til både små og store virksomheder.