Verden er i konstant forandring, og mange er bange for fremtiden. Robotter overtager de trivielle arbejdsopgaver, og computere overtager andre jobs igen. Men hvad mange glemmer er, at der også dukker nye opgaver op i takt med udviklingen – opgaver, der ikke havde nogen eller kun meget få mennesker beskæftigede for blot 20 år siden. Tænk blot på sikkerhedskontrol i lufthavne, private vagter og den slags. Og så erd er hele helsemarkedet – ikke mindst det niche, der handler om narkotiske stoffer!

Kontrol og test af narkotikamisbrug

Min forudsigelse er, at det marked eksplodere mere, end det allerede har gjort. Her i Norge, hvor jeg nu bor, er markedet til de private for de såkaldte narkotest i en rivende udvikling, der ikke synes at standse lige foreløbig.

Frygten hos forældre for, at deres store børn og unge har et misbrug, er ganske stor. Og det er den med rette, for alle verdens industrilande oversvømmes i disse år med en stigende strøm af billig narko. Noget af det er syntetisk fremstillet – og noget af det er fremstillet under så ekstreme forhold, at det kan dræbe selv i små doser.

Det er jo blot få dage siden, en ung dansk pige døde af ekstacy med rottegift i. Nu er det jo ualmindeligt stupidt overhovedet at indtage den slags, men vi ved jo, at der er ganske mange mennesker, der intelligensmæssigt ikke er helt på niveau, og de er i en alvorlig risikozone.

Derfor er der god grund til at studere det marked, for efterspørgslen vil stige i de kommende år. Hvis du er i markedet for at købe aktier eller direkte investere i virksomheder, er det en af de brancher, hvor der næsten er garanti for gevinst.

Det er en trist baggrund, men her i Norge er der efterhånden meget store problemer med hasj, kokain og alt det andet giftige stads. Tjek det ud!