Jeg har flere gange mødt piger, der har haft lash extensions. Hos nogle ser det godt ud og hos andre knap så godt. For mig handler det om, at det ikke ser kunstigt ud. Jeg mødte en pige her den anden dag, der havde fået lavet lash extensions i København hos en frisørsalon. Hun havde den helt rette længde øjenvipper, og de var tætte og så naturlige ud.

Jeg har fra andre hørt, at man ikke behøver at bruge mascara, når man har lash extensions, da det ikke skulle være nødvendigt. Men mon man kan bruge mascara ovenpå sine lash extensions, hvis man vil? Og hvad så, når mascaraen skal fjernes igen?

Jeg har også spekuleret over, om lash extensions mon ødelægger dine egne øjenvipper, så du er nødt til at have lash extensions på hele tiden? Det er jo sikkert noget, min fremragende kosmetolog i København kan svare på.

Der er jo ikke noget som Google, når man gerne vil have svar på sådan noget.

Man kan godt bruge mascara ovenpå sine lash extensions, men den skal blot være oliefri. Når du fjerner makeuppen igen, skal øjenmakeupfjerneren også være oliefri. Du skal være forsigtig, når du fjerne makeup.

Har du ikke naturligt sorte vipper, kan det være en god ide at farve dine vipper, inden du får påsat lash extensions. Du kan gøre dette op til dagen før påsætningen af lash extensions.

Lash extension ødelægger ikke dine egne vipper. Du mister natuligt 15% af dine vipper, så det er derfor ikke unormalt, at der vil falde nogle øjenvipper af, når lash extensions fjernes.

Hvad er ellers godt at vide? Du skal ikke ligge med ansigtet ned i puden, når du sover, da det kan gøre, at nogle af vipperne knækker. Når du har været i bad, skal du ikke gnubbe på øjnene, men dubbe dem let med et håndklæde.

Vipperne er lavet af syntetisk hår. Du kan vælge farve, tykkelse og længde, så de passer til dit look. Typisk sættes de på en for en oven på dine egne øjenvipper, og det giver det mest naturlige look. Du kan også vælge hvilket curl, du vil have på dine vipper. Du kan også få sat dem på, så du får et cat eye look.

Faktisk kan dine vipper holde længe, hvis du passer godt på dem og ikke får for meget vand på dem og sørger for at holde alle olieholdige produkter væk fra øjnene. Sørg også for ikke at få noget vand på dem overhovedet indenfor de første 24 timer, da limen tager 24 timer for at tørre ordentligt op.

Når du skal finde en spa eller salon for at få påsat lash extensions, så spørg dig godt for for at sikre dig, at de er trænet i at påsætte lash extension. Vi har hørt godt om den her frisørsalon i København, der også laver lash extensions.