Vi har tvillinger på 5 år – en dreng og en pige. De deler stadigvæk værelse, men værelset er stort, så der er gode muligheder for at lave en personlig indret til dem hver. Indtil nu har der ikke været en decideret opdeling i indretningen, men da vores tvillinger er ved at være større nu og er begyndt at gå op i indretning af deres værelse, er det på tide. Jeg glæder mig til at komme i gang med det og har fundet diverse inspiration. Har du input, hører jeg gerne, hvordan du har indrettet et kombineret pige- og drengeværelse med juniorsenge.

Meget piget pige 🙂

Min datter er meget piget efterhånden og elsker pink. Og jeg er ret sikker på, at min søn vil frabede sig at have pink i sin side, så hvordan klarer vi lige den? Ser du – vi putter simpelthen en reol ud i rummet som en slags rumdeler. På min datters side benyttes reolen som en reol og på min søns side monterer vi et gardin på bagsiden af reolen. På den måde har værelset en tydelig opdeling, de har privatliv, og vi kan endda male pink i hendes side og grønt (han elsker grønt) i hans side. Jeg tænker at have en støvet blå som en gennemgående bred bort og så henholdsvis pink og grønt. Alle tre farver holdes i støvede farver. Reolen maler jeg i den samme blå som borten har, så der er sammenhæng mellem hans og hendes, selvom de er forskellige.

Den perfekte seng til en prinsesse

Jeg har fundet en side på nettet, der har juniorsenge og børnesenge. Til min datter forestiller jeg mig en pink børneseng med Disney motiv. Den har billeder af Disney prinsesser og skuffer til sengetøj, legesager etc. Min søn ønsker sig en stjerneklar juniorseng, hvor der er en natlampe indbygget i sengegærdet formet som en måne.