Jeg er frygteligt skuffet. Men jeg kan godt forstå, at de har aflyst kurset. Det vil ikke være forsvarligt at afholde det. Det var egentlig meningen, at jeg skulle have været til London om få uger. Jeg havde fundet billige flybilletter på denne hjemmeside dertil, og forbundet, som afholder kurset, havde booket hotelrum til os. De sendte os en meddelelse om, at de skønner, at det ikke vil være forsvarligt at afholde arrangementet, fordi der altid er chance for, at ulykker kan ske under afholdelsen af kurset, og de vil ikke risikere at optage en ekstra seng på hospitalerne, hvis en af deltagerne i kursets rammer kommer til skade. Forståeligt.

Military ridning

Det er en farlig sport. Military‐ridning*. Det hænder ofte ved de store konkurrencer, at en eller flere atleter kommer til skade – både heste og ryttere. Måske er det bedst, at vi glemmer alt om at skulle afholde den slags konkurrencer i fremtiden. Men som dyrlæge ville det have været meget spændende at komme med til kurset. Det skulle jo handle om, hvordan vi tjekker, at dyrene har det godt før og efter konkurrence. Men vi kan ikke risikere, at en rytter falder af og brækker ryggen, og skal optage en sengeplads. De har travlt på hospitalerne i Storbritannien.

Fly til London er billige

Jeg håber bare, at jeg får muligheden for at komme over til et af de andre kurser. de har planlagt at afholde.

Jeg har allerede fundet flybilletter til London her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/storbritannien/london/  til, så jeg kan komme med på kurset, de planlægger til efteråret. Jeg håber bare, at krisen er blæst af på det tidspunkt. Og jeg er ganske givet ikke den eneste, der håber det. Jeg håber virkeligt, at jeg kommer med som reservedyrlæge til OL i Tokyo til næste år.

*Military‐konkurrencer består af tre forskellige grene inden for ridesporten: Ridebanespring, dressur og cross country, hvor hestene springer over faste forhindringer terrænet. Rytteren og hesten, som får flest point, efter de tre konkurrencer er vinder.