Min CEO har storhedsvanvid. Nej, jeg mener det ikke. Men jeg tænker det en gang imellem. Han har den her holdning, at alle skal bare makke ret, når han siger, at noget skal gøres på en måde, som han har udtænkt. Det kan til tider være ret svært at makke ret. Når jeg nu ved, at tingene kan gøres på en hurtigere og lettere måde. Hvorfor skal jeg så gøre det på den måde, han ville gøre det på. Storhedsvanvid er et forkert her. Han er meget autoritær. Det er det rigtige ord. Og den holdning har kostet ham dyrt, fordi der er mange, der har sagt op, fordi de ikke kan holde hans facon ud. Jeg ved imidlertid, at han i virkeligheden er en meget usikker mand, som gemmer sig bag den autoritære måde at håndtere sin virksomhed på. Det er grunden til, at jeg kan holde ud at arbejde i virksomheden. Jeg ignorerer ham bare. Smiler sødt og siger javel, og så gør jeg tingene på den måde, som jeg synes, er bedst.

GLEIF?

Nu her i sidste uge ville han have, at jeg gik ind på nettet, og trak alle de informationer om noget, han kaldte ”GLEIF”* ud, og give ham et resumé af, hvad jeg fandt. Jeg tror, han nævnte ”GLEIF” mindst 10 gange på 3 minutter. Det skulle åbenbart bankes ind i mit hoved. Det blev det da også!

Så hvad gjorde jeg. Googlede selvfølgelig ”GLEIF” og kunne lige med det samme se, hvorfor han vil have alt at vide om den organisation. Han har længe gået og puslet med idéen om at handle med værdipapirer. Det er der sådan set ikke noget ondt i. Så længe det ikke rammer virksomhedens økonomi, så kan han for min skyld købe og sælge så mange aktier, han vil. Bare jeg får min løn. Den skal ikke bruges til at købe aktier i store internationale koncerner.
Men åbenbart vil han gøre det via sit firma. Det er også ok.

LEI priser på nettet

Så med den tanke i hovedet, og min viden om hvad GLEIF er, begyndte jeg så at lede efter Lei priser. Jeg ved nemlig godt, at han vil spørge mig om at finde de billigste Lei kode priser, man overhovedet kan komme i nærheden af.
Han er lidt af en gnier, selvom han også kan være meget rundhåndet, når han vil. Fx så ved jeg, at han vil gøre alt for at spare 50 kroner på et abonnement. Til gengæld vil han gerne bruge 500 kroner på en flot buket blomster, når jeg her fødselsdag!

Fin tabel og rapport

Efter at have lavet et resumé af, hvad GLEIF er, hvordan organisationen fungerer, og hvorfor og hvordan man får et Lei nummer, laver jeg en tabel i min rapport til ham, som viser, hvad man kan få for sine penge hos forskellige lokale Operating Units. Der findes ikke så mange i Danmark, så det var nemt nok. Sender ham rapporten, og jeg afventer nu, at han skriver til mig, at jeg skal sætte processen i gang.

*GLEIF står for Global Legal Entity Identifyer Foundation. Det er en Non-profit-organisation, der understøtter implementering og brug af LEI (Legal Entity Identifyer).