Jeg mødte min mand for 5 år siden. I starten af vores forhold var vi seksuelt meget aktive. Jeg vil sige nærmest hver dag. Da vi flyttede sammen, gik der mere hverdag i den. Vi havde nok sex et par gange om ugen. Det var stadig godt, men som tiden gik, gik det, som det jo nok går for de fleste. Det begyndte at blive mere vane, og vi havde nærmest en rutine, og jeg vidste præcis, hvad han ville gøre, og hvad der ville komme efter.

Jeg må indrømme for mig selv, at jeg begyndte at kede mig… Og han havde det sikkert på samme måde. Jeg så mig selv finde undskyldninger for ikke at have sex lige fra, at jeg havde hovedpine, til at jeg var for træt. Jeg kunne endda finde på at lade som om, jeg sov, hvis jeg gik i seng først. Alle faretegn. Jeg snakkede med nogle af mine veninder om det, og de havde også gået gennem disse faser.

Hvad gør man så? Ja, jeg besluttede mig at tale med ham om det. Vi havde en god og lang snak, og han havde det faktisk på samme måde. Så vi besluttede at gøre noget ved det! Hvad gjorde vi så? Ja, vi indførte datenight. Hver lørdag klæder vi os pænt på og går ud til middag. Min søde mand er super galant, og jeg føler disse aftener, som da vi først begyndt at date, og jeg føler mig meget tiltrukket af ham. Og allerede ved dette tiltag, begyndte der at ske noget. Vi eksperimenterede med forskellige ting. Vi var også meget åbne over for hinanden med, hvad vi godt kunne tænke os. Alt sammen gode tiltag til et mere åbent og intimt forhold. Vi var endda online for at kigge på sexlegetøj. Vi købte nogle forskellige ting – lige fra dildoer til skeden til også at prøve anal sexlegetøj. Jeg skal lige love for, at dette har gjort, at det ikke længere er kedeligt eller monotont.

Hvad med dig? Jeg er sikker på, at du også har prøvet at gennemgå disse faser? Hvad gjorde du/I?

Har du prøvet analt sexlegetøj a la det, der er vist her: http://www.lovejoy.dk/anal-sexlegetoej-338