Dette er en anmeldelse af en bilforhandler i Viborg: Lindholm Biler A/S, l. Århusvej 241B * 8800 Viborg * T: 86 61 02 44 * E: info@lindholmbiler.dk Anmeldelsen er foretaget på baggrund af et køb af en brugt bil i 2014 og efterfølgende servicebesøg.

Købet af brugt bil

Efter en del overvejelser og afsøgning af markedet besluttede vi i sommeren 2014 at investere i en ny brugt bil. Vi ønskede en god bil, og vi var parate til at betale en god pris for den. Vi startede i Silkeborg, men mødte flere steder meget arrogante sælgere, så vi tog turen en halv time nordpå til Viborg for at besøge Lindholm Biler A/S, som vi havde fundet på nettet og blandt andet konstateret, at de havde ekstremt gode anmeldelser på Trustpilot

Vi ankom midt på eftermiddagen og blev hilst velkomne af en særdeles sød og smilende sælger, der startede med at gennemgå vores ønsker, behov og økonomi. Han tog masser af notater, og da han var færdig med at spørge, sagde han, at han p.t. havde 4 biler inde, der til fulde ville leve op til vores krav og behov. Vi tog en runde og kiggede på dem – og endte med at vælge en Opel Insignia CDTi 120 Edition eco 2,0.

Vores nye brugte bil

Vi elskede bilen fra første dag! Det er simpelthen en herlig bil. Desværre oplevede vi nogle problemer efter en måneds tid med forskellige tekniske ting, som jeg ikke helt forstår, og nu varvi nervøse. Jeg ringede til Lindholm Biler, og de bad mig komme ind til service hurtigst muligt, hvilket jeg gjorde dagen efter.

Et par mekanikere undersøgte problemerne, hvorefter ejeren selv – Henrik Bollerslev – kom ud og sagde, at han lige ville tale med mig. Han var totalt cool! Han sagde, at reparationen ville tage et par dage, og at jeg naturligvis ikke skulle betale en krone for det. Oven i det gav han mig en lejebil, så vi havde bil, mens reparationen stod på.

Vi hentede bilen igen tre dage senere, og siden har vi ikke haft ét eneste problem med den. Opel laver sgu gode biler!

Servicen hos Lindholm Biler

Jamen – hvad skal vi sige andet, end at den var helt perfekt? De rettede uden at blinke enhver fejl, det kostede os intet udover tiden med at bringe og hente bilen, og de har fulgt op to gange efter reparationen pr. telefon for at sikre, at alt nu var i orden.

De varmeste anbefalinger til Lindholm Biler!

Nyttige links om Lindholm Biler: