Her i København er vi vant til, at tingene skal gå hurtigt og være i orden. Og vi er såmænd også vant til at betale for det. Her i firmaet har vi for eksempel et meget stort forbrug af diverse tryksager, og det gælder hen over året. Der er for eksempel ugentligt behov for oplag på 100-500 af prospekter over aktie-udbud. Og vi er nådesløse i vores krav til kvalitet og leveringstid. Derfor har vi gennemsøgt markedet for de bedste trykkerier i København, og efter at have prøvet mange, er vi landet permanent hos et relativt mindre firma, der leverer alt det, vi skal bruge – til tiden. Hver gang!

Jensen Print på Frederiksberg

Det er det ganske kendte Jensen Print, der er blevet vores husleverandør af stort set alle vores tryksager – eller faktisk dem alle, for når vi en sjælden gang har brug for meget store oplag i offset, er det også via Jensen, vi får det leveret.

Styrken hos Jensen Print er, at de et digitalt trykkeri – først og fremmest. Og så kan de levere til tiden, hvilket er alfa og omega for os. De har adskillige maskiner, og kvaliteten er – uden overdrivelse – det bedste, jeg har set. Det er helt fantastisk, hvad man kan med digitaltryk nu om dage. Di kan i øvrigt besøge Jensen Print her: http://www.jensenprint.dk/

Hvad kan de så lave på det trykkeri?

Som allerede nævnt kan de levere det hele – og det gør de altså godt. Mere specifikt bruger vi dem især til at trykke flyers og de tidligere nævnte prospekter. Det sker, at vi har behov for efterbehandling med laminering, og det klarer de også derude.

Er digital tryk godt nok?

Ja – så absolut! Jeg havde faktisk besøg af et andet trykkeri i sidste uge, der gerne ville byde på vores opgaver. Jeg viste dem nogle af vores tryksager, og sælgeren kiggede grundigt på dem, før han bemærkede, at de jo tydeligvis var lavet i offset og ikke digitalt. Så grinede jeg lidt af ham indvendigt – og besluttede samtidig, at jeg ikke ville bruge mere tid på at få et tilbud fra ham. Vi måtte jo bare konstatere, at vi var og er særdeles godt kørende, når det gælder vores trykopgaver, så vi bliver hos Lars, som ejeren af Jensen Print i øvrigt hedder.

Du kan finde Jensen Print her:

Jensen Print
Tårnborgvej 9
1901 Frederiksberg C,   40 15 13 93