Jeg er så heldig at have en skøn veninde. Hun er der altid for mig, når jeg har brug for det. Hun er så positiv og inspirerende, og vi kan snakke, når der er brug for det, og vi kan have det sjovt, når vi er ude.

Jeg har været igennem en grim skilsmisse. Det startede godt med min ex mand, og han friede til mig, inden vi havde været sammen i 3 måneder. Alt var fryd og gennem. Han var også rigtig sød ved min datter, som jeg har fra et andet ægteskab. Det første år gik godt, men så gik tingene ned af bakke. Vi gjorde stort set aldrig noget sammen, og han var meget kontrollerende. Mine venner kunne godt se, at det var galt, og særligt min veninde lagde meget ører til, når jeg var ked at det. Vi er nu i gang med skilsmissen, og jeg kan slet ikke vente med, at det er ovre. Han viser sådan nogle kedelige sider i hele processen, så jeg er tit ked af det.

Min veninde har selv sit at slås med, og vi er der for hinanden. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skulle have gjort uden hende.

Jeg har besluttet, at jeg vil give hende en vennegave for at vise hende, hvor meget jeg værdsætter hendes hjælp og det at have hende i mit liv.

Jeg tænker, at jeg vil give hende et smykke eller måske et ur. Jeg har altid elsket smykker fra Georg Jensen, da de er meget elegante og tidsløse. Særligt Daisy serien er jo meget klassisk og smuk. Jeg kan ikke helt beslutte mig til, om jeg bedst kan lide ringene, øreringene eller halskæderne.

Et andet klassisk mærke er Ole Lynggaard. De har en serie kaldet Sweet Drop, som er meget flot – men desværre også i den dyre ende. Men flotte er de.

Endelig kunne der være tale om et ur – jeg kan godt lide Certina ure, så det må jeg have tjekket ud. Jeg kan jo købe Certina billigt online her: http://brodersenkobborg.dk/produkter/19-certina-ure/

Uanset hvad vil jeg finde et smukt smykke til min veninde.