Det er og bliver en god gammel regel, at mursten altid er værd at investere i, og det har da også gjort mig til millionær adskillige gange. Investeringsejendomme er mit speciale, og det er der, jeg henter de fleste overskud og har gjort det gennem adskillige år. Det gælder om at have næse og erfaring for den gode handel – og så selvfølgelig at være risikovillig!

Tab og vind med forskelligt sind

Nej! Man kan sgu ikke tabe og vinde med samme sind – medmindre man tilhører en elitær gruppe af hippier med lilla ble og klidbrød som ernæringskilde. Jeg vinder ikke altid, og når jeg taber penge, bliver jeg naturligvis lige så træt af det, som jeg bliver glad, når jeg tjener penge. Sådan er det for normale mennesker.

Men jeg lærer af mine fejl, og jeg betragter dem ikke som fiaskoer men som projekter, jeg fandt ud af, hvordan man IKKE skal håndtere det med erhvervsejendomme.

Co-Working og kontorpladser

Jeg har observeret en ganske interessant udvikling i de koncepter, der omhandler co-working og kontorhoteller eller kontorpladser. Der er virkelig gang i det segment, og det er naturligvis noget, jeg tager med i mine overvejelser, når jeg søger efter erhvervsbygninger.

Nogle gange renoverer og indretter jeg – andre gange sælger jeg med det samme. Det afhænger helt af det enkelte prospekt og de lokale muligheder.

Hvordan finder man ejendomme?

Der er mange måder at gøre det på. Naturligvis har jeg et netværk, men jeg erkender også, at man ikke kan være alle steder fysisk, hvorfor jeg i udstrakt grad benytter mig af nettet. Et af mine absolutte favoritsteder er portalen her: Respace – Danmarks bedste portal for erhvervsejendomme

Den er favoritten, fordi den er lynhurtig, og fordi data er opdaterede – tilsyneladende i døgndrift. Det er ganske overordentligt vigtigt i min branche.

En anden ganske væsentlig ting er, at Respace har ejendomme af alle størrelser og typer fordelt over hele landet, og der er ofte nogle særdeles interessante prospekter ude i yderområderne.

Jeg udlejer også de ejendomme, jeg vælger at beholde, via Respace.dk, for det fungerer lige så fremragende den vej rundt. De får derfor min anbefaling:

KUNDESERVICE

Tel. (+45) 70 60 50 12
Alle hverdage 9-16

hello@respace.dk

Respace ApS
Studiestræde 19
1455 København K