Min onkel Ejnar har altid været kendt i familien og omgangskredsen for at være særdeles påholdende, og hans kone, Mille, har gennem et langt ægteskab vænnet sig til hans nærighed. Derfor blev hun også nærmest chokeret, da han for nogle uger siden begyndte at tale om, at de da kunne overveje at fejre hans 70 års fødselsdag ved at tage på en ferie et eller andet sted i udlandet i stedet for at bruge en masse penge på en stor fødselsdagsfest.

Og Mille holder ham fast på den tanke, for hun ønsker sig brændende at komme en tur til Thailand, hvor hendes søster og mand i en længere årrække har haft en ferielejlighed lidt udenfor Bangkok, og den lejlighed har de ofte fået tilbudt at låne.

Da jeg besøgte Mille og Ejnar i sidste uge, fortalte de om deres ferieplaner, og Ejnar nævnte, at han ville tage ind til byens eneste rejsebureau for at forhøre sig om priserne for sådan en rejse. Det er da helt unødvendigt, sagde jeg straks, vi kan da bare gå på nettet og finde nogle billige flybilletter til jer.

Det havde ingen af dem tænkt på, for selv om de har en computer, er de bestemt ikke de flittigste brugere af internettet. Det er vist stort set kun deres netbank, som de bruger computeren til.

Så jeg gik i gang med en søgning på en af de hjemmesider, man kan bruge til den slags, og vi fandt hurtigt nogle flybilletter, der var tilpas billige til Ejnars smag. Det var selvfølgelig rejsepriser.dk der havde de billige flybilletter: https://www.rejsepriser.dk/

Selvom det ER meget billigt at flyve med de billige flybilletter nu om dage, kan jeg af og til komme i den situation, at jeg lige står og mangler likvider her og nu, og så kommer det meget belejligt at jeg har fundet det perfekte at udvælge mig det bedste SMS kviklån – jeg skal jo ikke bruge lånet så længe! Og et godt sted online at låne penge: https://kviklaan-info.dk/