Hvor gør jeg af min campingvogn eller min båd i vinterhalvåret? Det er et problem, mange står med. Ofte er det ikke tilladt af grundejerforeninger og boligforeninger at have en campingvogn parkeret – eller en båd på trailer for den sags skyld. Og hvad gør man så? Det er jo ganske vigtigt, at båden / campingvognen kan stå et sikkert sted hen over vinteren. Hærværk og tyveri er jo ikke et ukendt fænomen, vel?

Her kan du opbevare båd og campingvogn

Hvis du vil transportere båden eller campingvognen til Fredericia, har vognmandsformaet Dueholm netop introduceret en ny service, der allerede er blevet meget populær: Vinteropbevaring af campingvogn og båd.

Det er jo intet mindre end fremragende! Dels er der jo næsten altid folk på arbejde hos vognmandsfirmaet, og dels er hele arealet indhegnet og dermed godt sikret. De tilbyder endda indendørs opbevaring i lagerhal, men det koster naturligvis en smule mere. Til gengæld er lagerhallen opvarmet!

Hvad med forsikring ved opbevaring?

Her gælder de samme regler som alle andre steder: Du skal selv sørge for, at din båd eller campingvogn er forsikret i vinterhalvåret. Og det må du altså ikke glemme, for selvom der er tale om meget sikker vinteropbevaring, kan der jo opstå for eksempel stormskader og andet.

Kan jeg arbejde på min båd om vinteren?

Når du benytter vinteropbevaring hos Dueholm, kan du komme og gå lige så meget, du har lyst til inden for normal arbejdstid. Det betyder, at du sagtens kan gå og pusle med din båd, når vejret tillader det. Og hvem ved? Du kan måske møde andre bådejere, der også går og nusser om båden.

Hvad koster vinteropbevaring?

Du skal altid tage fat i Dueholm og få en pris:

Tlf: 70 20 42 55 eller pr. mail kontakt@dueholm-vf.dk

Som udgangspunkt skal du regne med 20 kroner pr. meter pr. påbegyndt måned ved en årsaftale – men tag kontakt til dem og få en fast pris.

Hvem er Dueholm?

Dueholm er en yderst veletableret vognmandsforretning i Fredericia: http://www.dueholm-vf.dk/ – og virksomheden er kendt i lokalområdet for sin høje service.