Jeg træder hermed ud af skabet og uden at rødme: Jeg er helt og aldeles syg med street wear af enhver slags, og min favoritshop er Street Ammo. For ikke så længe siden indførte de betalingsløsningen ViaBill, og det har betydet en ganske markant udskiftning i mit klædeskab 🙂

Hvad er ViaBill da?

Uden at skulle kloge mig for meget: Det er min mulighed for at købe det, jeg gerne vil, når det er på udsalg og selvom jeg har lavvande i kassen lige den måned. Når jeg betaler via ViaBill, kan jeg afdrage over få eller mange gange og helt uden at betale renter. Jeg ved ikke helt, hvordan systemet hænger sammen for butikken, men egentlig er jeg også ligeglad. Bare det virker for mig, og det gør det!

Men afbetaling….?

Ja, jeg ved det godt. Man skal ikke købe noget på klods, og man skal have råd til at købe det, man gerne vil have. Men ser du – jeg HAR råd. Der sker bare ofte det, at for eksempel et udsalg eller nogen fede tilbud falder sammen med, at jeg har brugt penge på noget andet, og da jeg ikke vil have en kassekredit, må jeg så undvære. Jeg har bestemt heller ikke lyst at betale renter og den slags.

Med ViaBill kan jeg opdele betalingen over nogle gange, og det sker helt uden, der tillægges renter. Og så er jeg med! Jeg har fint styr på min økonomi, og har jeg for eksempel 4 afdrag a 500 kroner til ViaBill, får de pengene på dagen. Det betyder altså, at jeg kan udnytte de gode tilbud og dermed spare penge. Vel at mærke penge, jeg ikke skal helt eller delvist af med igen grundet skyhøje renter.

Er det noget for alle?

Altså – for alle webshops burde det være det, for det må da give masser af ekstra kunder. Men for køberne er det altså ikke for alle. Hvis du ikke har styr på at betale til tiden, og hvis du ikke ved, at du KAN betale hvert afdrag rettidigt, er du bedre stillet ved at lade være at købe!

Tjek det ud!