For ikke ret længe siden besluttede min kone og jeg, at vi vil have udskiftet alle husets vinduer i facaden ud mod gaden. Det er nemlig på den side af huset, at de nu temmelig gamle vinduer trænger mest til en udskiftning, og så er det jo også meget passende, at de nyeste og dermed pæneste vinduer sidder i husets facade.

Og så har man jo lov at være heldig en gang imellem, og det var vi da forleden dag, da der kom en stak reklamer i vores postkasse. En af dem var fra et byggemarked her i byen, som reklamerede med nogle flotte vinduer på tilbud. Der var faktisk tale om en prisnedsættelse på hele 20 procent, og da vi i forvejen havde regnet ud, at vi nok skulle regne med en udgift på cirka 80.000 kroner for at få skiftet vinduerne, er der jo tale om en ganske pæn besparelse.

Der var flere forskellige typer af vinduer, og specielt et design var vi enige om vil passe fint til vores hus, så da jeg i går kørte i det pågældende byggemarked for eventuelt at få bestilt vinduerne med det samme, havde jeg på forhånd målt de enkelte størrelser op og konstateret, at vi reelt havde brug for vinduer i standardmål, som vi af tilbudsavisen kunne se var med i det gode tilbud.

Det var da også en smal sag at få bestilt vinduerne i byggemarkedet. Jeg kan selv stå for monteringen, så nu kan vi glæde os over at få billige vinduer til huset. Og jeg er nu ikke i tvivl om, at der er masser af gode steder online også. For eksempel Spar Vinduer og Frishop. m. fl.