Strand | To uger på øen

To uger på øen

Danmark er et land, som har rigtig meget at byde på, når vi taler kultur, natur og aktiviteter målrettet ferieoplevelser. Vi har set og oplevet mange steder i det ganske land, men vi har aldrig holdt ferie og oplevet det rigtige Bornholm. Så vi har besluttet, at vores kommende sommerferie skal tilbringes på Solskinsøen og har brugt aftenen på at finde oplysninger om muligheden for  at leje et sommerhus på Bornholm i to uger.

Der er flere tilbud på internettet, en del af disse er private, der tilbyder udlejning af deres sommerhus, men vi er nu enige om, at vi vil benytte et udlejningsbureau for at være på den sikre side med hensyn til inventar, udstyr og rengøring. Vi har før lejet  sommerhuse via et bureau og har aldrig oplevet dårlige overraskelser i den forbindelse, så vores fokus lige nu var at finde et firma, som annoncerede med sommerhuse Bornholm.

Vi fandt faktisk hurtigt et tilbud som matcher vores ønsker og krav, et hus i Rønne tæt på vandet og rimeligt centralt beliggende. På billedet fremstår huset pænt og velholdt, der er god plads, en dejlig terrasse og køkkenet er veludstyret, og det bedste af alt er, at slutrengøringen er inkluderet i prisen.

Kort efter at vi havde kontaktet udlejningsfirmaet og bestilt huset i to uger, fik vi en mail fra firmaet med et par links til seværdigheder, spændende oplevelser og ikke mindst forslag og anbefalinger på gode spisesteder på øen. Vores ferie på Bornholm tyder på at blive en succes.