Hverken min kone eller jeg var i tvivl om, at vi blev nødt til at investere i en ny opvaskemaskine, da den gamle for nogle dage siden ganske enkelt nægtede at fungere. Det var selvfølgelig en mulighed at ringe efter en tekniker for at få den repareret, men det er nu næsten 12 år siden, vi fik den opvaskemaskine monteret i forbindelse med, at vi fik helt nyt køkken i huset, og når sådan en maskine er så gammel, mener vi ikke, at det på nogen måde kan betale sig at få den repareret, for dens levetid er nok til at overskue.

Derfor købte vi en ny og valgte at lade en tekniker fra hvidevareforretningen komme og montere den, for jeg ville ikke være helt tryg ved at gøre det selv. Så i dag kom der en tekniker med vores nye opvaskemaskine, og jeg blev noget overrasket over, hvor lidt tid det faktisk tog ham at få den installeret.

Teknikeren spurgte, om han skulle skille os af med den gamle, og det tilbud tog jeg selvfølgelig gerne imod, da han understregede, at det ikke ville koste os noget. Nej, det er en gratis service, fortalte han. Vi tager gerne den slags gamle maskiner med os, når vi har solgt en ny, for det sker faktisk ret tit, at vi kan bruge forskellige reservedele fra de gamle maskiner. Nogle mennesker foretrækker at få repareret sådan nogle gamle maskiner, og så sker der ikke noget ved at bruge brugte reservedele til dem, fortalte teknikeren. Kan du ikke bruge gamle reservedele, kan du købe nye reservedele her: http://www.skiftselv.dk/reservedele/