Mund - Sofa til min gamle far

Sofa til min gamle far

Min efterhånden noget aldrende far skal flytte i en ældrebolig om et par uger, og i den forbindelse er det nødvendigt, at han skiller sig af med en del af sine tunge møbler og køber nye, lette møbler, ellers vil hans nye stue blive alt for overfyldt. Jeg har lovet at hjælpe ham med at finde en ny sofa og et par lænestole, som vil være passende til den noget mindre stue end den, han har i dag, og min far er helt med på, at der skal ske en udskiftning.

I dag har jeg planlagt at besøge ham med min Mac Book, så kan vi sammen søge på nettet og hente inspiration til en sofa og lænestole, og da jeg ringede til ham i morges, var han helt med på ideen, men han kunne ikke skjule sin forundring over muligheden for, stille og roligt at sidde derhjemme og kigge på sofaer på nettet, men – som han sagde – ”så slipper jeg da for at blive trukket gennem de store møbelforretninger i dagevis.” Og det var så lige her: http://www.modern-living.dk/

Selv bruger jeg nettet til inspiration og sammenligning af priser, når jeg skal investere i større ting, og jeg har selv haft stor succes med at købe møbler og elektronik i forskellige net butikker, for i dag er konkurrencen hård og sikkerheden højt prioriteret, så jeg vil ikke være nervøs for at bestille en sofa til min far i en netbutik, hvis det er det, han ønsker, for at undgå de forkerte priser. Og han har jo råd til den sofa uden at skulle ud og låne penge til den. Jeg derimod tog faktisk et forbrugslån forleden via en hjemmesider på nettet, der sammenligner lån: laan.dk