Mange, der tænker advokat, tænker på smarte og strømlinede mænd i jakkesæt, der med tilknappede ansigter nægter at udtale sig om det ene eller det andet – og den slags advokater findes da også. Men den store del af advokater i Danmark er mennesker, der er yderst tilgængelige og forankrede i det lokalområde, de arbejder i. Et fremragende eksempel på lige det er Advokat Marianne Bale, der driver Advokatfirmaet Bale i Herning.

Bale – advokat for midtjyder

Marianne Bale er et fremragende eksempel på den type advokat, der i den grad hører til i et lokalområde. Hun er født og opvokset i Ikast, der jo er naboby til den midtjyske hovedstad Herning. Her gik hun også i skole, til hun senere kom på jurastudiet i Aarhus.

Efter fem år som ansat advokat hos DAHL i Herning skiftede hun til stillingen som chef for en incassoafdeling, inden hun etablerede sit eget advokatfirma: Advokatfirmaet Bale.

Lokal til fingerspidserne

Marianne Bale er yderst lokalt funderet, og derfor har hun etableret kontorfaciliteter i Innovatorium i Herning (læs om det her). Marianne Bale er også dybt engageret i lokale foreninger som for eksempel Rotary.

Nu nævnte vi før, at Marianne Bale er familie- og erhvervsadvokat, og det holder også. Det er dog værd at bemærke, at Advokatfirmaet Bale via hendes erfaring har et speciale i debitorstyring og incasso.

På privatområdet arbejder Marianne Bale blandt andet med:

  • Gifte/samlevendes retsforhold
  • Separation og skilsmisse
  • Sager omkring forældremyndighed, bopæl og samvær
  • Ægtepagter
  • Arv og testamenter
  • Dødsbobehandling og bodeling

Advokat Bale er certificeret mediator

Marianne Bale er certificere mediator fra “Crossing Cultures” og kan derfor ofte løse stridigheder som tredjepart i en mediation mellem de to (eller flere) uenige parter. Dette er en metode, der giver gode resultater og man undgår jo at skull ei Retten med de dertil hørende ekstar omkostninger og besvær.

Hvis du er i markedet for en god advokat i Herning, er Advokatfirmaet Bale og Marianne Bale absolut værd at se nærmere på!