Akupunkturlægehuset

Akupunkturlægehuset

Det kan godt være, at nogle vil mene, det er en kende alternativt – men det er jeg altså ligeglad, for det virker! Og det er altså akupunktur og kinesisk medicin, jeg taler om her. Både min hustru og jeg har desværre i årevis lidt af nogle skavanker, som det danske sundhedsvæsen bare ikke har kunnet hjælpe os med i tilfredsstillende grad. Og det er altså stærkt frustrerende. For min kones vedkommende var det menstruationssmerter, der var ved at tage livet af hende, og det var først, da hun faldt over denne side, at hun endelig fik håb om lindring.

Hun kom i behandling hos den kvindelige læge Yijie Zhang, der er den ene af de to dansk/kinesiske læger i klinikken Akupunkturlægehuset, der ligger på Frederiksberg. Og jeg skal lige hilse og sige, at det hjalp i overbevisende grad – og det allerede efter ganske få behandlinger. Selv blev jeg så overbevist, at jeg lod dem kigge på mine problemer med nakkesmerter, og søreme om ikke en 4-5 behandlinger med akupunktur fjernede vel omkring 80% af mine nakkesmerter!

Det var ganske enkelt voldsomt overbevisende, og da vi samtidig fik udskrevet nogle forskellige naturpræparater far den traditionelle kinesiske medicin, og det gav en yderligere forbedring, var vi solgt. Og så kan vi godt lide den tryghed, det giver, at alle på klinikken er læger med dansk autorisation. Så er man altså bare lidt i bedre hænder fremfor hos en akupunktør med et eller andet kursus som eneste ballast i bagagen, ikke?

Nu skal jeg bare lige have listet min gamle studiekammerat Jesper Windahl til at prøve dem også, for han døjer af og til med noget hovedpine, og jeg har talt med et par patienter i deres venteværelse, der var sluppet næsten helt af med hovedpine via deres behandlinger.