Vintervejr

Vintervejr

Det var en rigtig hyggelig eftermiddag, min kone og jeg havde i går. Vi var taget ind til midtbyen for at få købt nogle julegaver til forskellige familiemedlemmer, og vi havde besluttet os for at spise på en af de hyggelige restauranter, vi har i vores by.

Stemningen i gågaderne var absolut hyggelig. Den flotte julebelysning var med til at give en god atmosfære, og vi nød at spadsere rundt og kigge på vinduer i starten af vores tur. Vi manglede nemlig et par ideer til gaver, så vi kigge os godt for i udstillingsvinduerne i håb om at blive inspireret til de sidste gaver.

Og det blev vi faktisk også, da byens største isenkramforretning havde en elektrisk tandbørste udstillet. Det var en temmelig dyr model, så den overskred vores budget for gaver til vores voksne datter og hendes mand. Den udstillede var nyeste model, nemlig en Braun Oral-B TriZone, som var noget dyrere end vores egen Braun tandbørste, men den gav os i hvert fald ideen, for butikken måtte vel have andre modeller til en mere overkommelig pris.

Det havde den også, og en meget imødekommende ekspeditrice viste os forskellige modeller. Der var blandt andet en Philips eltandbørste, som i pris passede meget godt til det beløb, vi havde afsat til gaver de to unge, der i øvrigt snart skal være forældre for første gang.

Vi købte tandbørsten, som så skal være en gave fra os til dem begge to. Vi ved nemlig, at de ikke har en elektrisk tandbørste i forvejen. Og så gik vi ellers over til at købe online, for der var mange specifikke ønsker til nogle mere professionelle ting:

Erik ønskede sig en ny printer – købt her

Ellen ville redde sin seneskedehindebetændelse med en god mousetrapper – købt her

På den måde endte vi med at få styr på både de husholdningsprægede julegaver – og de mere specielle af slagsen 🙂