Gourmet oplevelserJeg hedder Mikkel og er 34 år gammel. jeg har genne hele mit lov holdt meget af forskellige gourmet oplevelser. Dette betyder, at jeg meget gerne rejser rundt til forskellige restauranter eller område i verden, hvor de er kendt for at lave noget super god mad. Jeg går meget op i kvalitet, og jeg sætter mig virkelig op til at jeg skal prøve en bestemt ting. Jeg kan derfor godt blive meget skuffet, hvis jeg har sat næsten op efter en oplevelse, som jeg så ikke kan få alligevel.

Jeg har min min interesse prøvet meget. Jeg er en af de heldige der har prøvet at spise på Noma – kåret til at være verdens bedste restaurant to år i streg. Det var en kæmpe oplevelse og levede helt op til min forventninger. Jeg havde virkelig glædet mig til at komme derover for at spise. Det var ikke nogen slet opgave at komme derover, for jeg forsøgte selv i en periode. Jeg var dog så heldig, at jeg blev inviteret derover for et firma, hvor jeg havde ret gode forbindelser til.

Det er dog ikke den eneste top gourmet restaurant jeg har været på. Jeg var også en tur i Alsace her sidste år, og der er ikke noget sted i verden, for man finder flere af den slags restauranter. Dette betyder også, at der faktisk er stor konkurrence om at tiltrække kunder, så det er ikke helt så dyrt som det er andre steder. Det var også en rigtig stor oplevelse. Det eneste der er med det område er, at det ikke er super let at komme dertil, med mindre man selv kører hele vejen. Jeg har ikke lyst til at køre så langt selv, så vi valgte at flyve til Nice, og så køre derfor. Jeg bryder mig ikke så meget om at køre på motorvej i Tyskland. Jeg synes at hastighederne dernede er meget ubehagelige, så derfor havde jeg heller ikke lys til at køre fra Danmark. Det andet virkede også super godt, og vi benyttede os bare af biludlejning Nice dernede fra, og så kører det lille stykke vej. Der er godt nok også motorvej, men det er på ingen måde det samme som at køre i Tyskland. Motorvejen i Frankrig er faktisk det samme som i Danmark, og hastighedsgrænsen er også i de fleste tilfælde den samme.

Eftersom vi alligevel skulle flyve fra Nice, så benyttede vi også muligheden for at opleve det område i et par dage. Det er et meget anderledes område, med et helt andet klima. Det betyder så også, at de gourmet oplevelser der er der, er meget anderledes end dem man finder i Alsace. De lokale råvarer er jo også helt anderledes. At de lokale områder er så forskellige, er netop noget af det jeg synes er vild spændende med denne type af oplevelser. Det beviser nemlig, at det ikke kun er råvarerne, men og håndværksmæssige egenskaber der gør forskellen – Det synes jeg er vild spændende, og noget af det der tiltrække med ved denne hobby.