Sådan virker en dermaroller

Vil du tage din hudpleje til nye højder, så prøv en af de fantastiske dermaroller som vil hjælpe din hud med at få en smukkere, glattere og mere ensartet overflade. På Luxplus finder du et herligt udvalg af de skønner ruller, så det er bare at komme i gang med at rulle dig til en flottere hud.

Dermaroller – hvad gør den

Når du bruger din Dermaroller skaber du mikroskopiske huller i huden. Da din hud helt automatisk vil reparere de små huller, tvinges den på den måde til at regenerere sig selv. Under denne proces vil huden derfor danne mere kollagen, som er det der gør, at huden holdes ung, fyldig og spændstig. Derudover bliver der sat gang i blodcirkulationen og cellefornyelsen, hvilket både er med til at give en skøn ungdommelig glød og en på sigt fastere og glattere hudoverflade.

Der er mange grunde til at begynde at rulle huden med den populære Dermaroller. En dermaroller kan blandt andet hjælpe dig, der ønsker at mindske synligheden af dybtliggende rynker, akne ar, grove porer eller blot forebygge rynker og fine linjer i at opstå. Dermarolleren kan derfor bruges til flere forskellige formål, men som har det tilfælles at give en langt mere jævn og ensartet overflade med en ungdommelig udstråling.

Dermaroller – hvordan gør man?

Før du kaster dig ud i at rulle løs på huden, er det rigtig vigtigt, at have fokus på en god hygiejne, da huden vil blive “åbnet”, når du begynder at rulle på den. Sørg derfor for at dine hænder er vasket og at huden er renset for skidt og snavs samt gammel makeup. Når dette er gjort, kan du gå i gang med din behandling. Undgå at rulle på øjenlåg eller læber, da disse områder af ansigtet ikke har godt af nålene. Når du starter med at rulle, kan du både rulle lodret, vandret eller diagonalt. Er du dog i gang med en diagonal rulning, så fortsæt sådan indtil du vil løfte dermarolleren. Det er nemlig vigtigt ikke at skifte retning mens du stadig arbejder på huden, da du på den måde kan gøre mere skade end gavn. Så en tommelfingerregel er altid, at løfte hver gang du skifter til en ny rulleteknik. Tryk endelig ikke for hårdt, men find derimod et naturligt og let tryk, som føles behageligt.

Dermaroller – efter behandling

Når du er færdig med at rulle på huden, skal du ikke blive skræmt over, hvis huden bliver meget rød – det er helt normalt. Huden kan efter en behandling godt være rød over nogle dage, men det er meget individuelt fra person til person, hvor længe rødmen hænger ved. For nogle aftager det om natten, hvorfor det er en god ide, at rulle huden om aftenen. Prikker huden efter din behandling, er dette blot et tegn på, at den er i gang med at opbygge sig selv og hele. Undgå helst at bruge makeup i et døgns tid efter din behandling, så du ikke får fyldt de små huller op med makeup, som ikke gavner huden. Derudover er det naturligvis vigtigt, at du får vasket din dermaroller, så den ikke bærer en masse bakterier, som kommer i kontakt med huden næste gang den skal bruges.

Argador Derma Roller

Har du aldrig prøvet at rulle din hud med en dermaroller før, så start gerne med en dermaroller på 0.2 millimeter. Når huden har vænnet sig til behandlingen, kan du opgradere til 0.5 millimeter, men det er vigtigt at starte roligt ud, så huden kan følge med. På Luxplus kan du finde det populære brand Argador, der har skabt forskellige Dermarollers og desinferingsspray, så du altid kan holde din rulle ren og klar til en ny behandling.

Find den rulle der passer bedst til dig og kom godt i gang med dit nye beauty grej.