Vi har jo alle vores favoritter, når det gælder herreure, ikke? Mine personlige fik lige et ordentligt skud for boven, da jeg opdagede disse formidable og ganske billige herreure: http://www.marjoe.dk/shop/ure-210s1.html – men her har du nogle andre at kigge på:

Rolex

Rolex er et af de mest populære brands i verden. Rolex er et statussymbol og signalerer succes. Rolex har hovedkvarter i Schweitz. Det er det første brand, der har produceret vandtætte ure, og de er også meget kendt for deres innovation og nytænkning.

Omega

Omega blev grundlagt i 1848. Det mest bemærkelsesværdige ved dette brand er, at det er verdens eneste armbåndsur, som er certificeret med marine chronometer. Det var det første ur på månen, og den verdenskendte James Bond bærer det J Brandet er anerkendt for kvalitet og innovativt design.

Bulova

Bulova blev grundlagt i 1875. Dette mærke er specielt kendt af amerikanere for deres brede udvalg og design. Hovedkvarteret er i New York .

Casio

Casio trådte ind i verden af ure i 1974. Casio var de første til at introducere kombinationen af analog og digitalt ur. Brandet er kendt for innovation og design.

Hublot

Dette mærke blev grundlagt i 1976. Brandet er kendt for deres stil og attraktive design. Hublot var det officielle ur for FIFA World Cup.

Breguet

Breguet er et af de mest populære urmærker i verden, der fremstiller luksusure. Mærket var grundlagt i 1775. Brandet har et stort udvalg af ure i forskellige farver og designs.

Patek Philippe

Patek Philippe er et meget anerkendt mærke bland ur-entusiaster. De er et af de mest high-end brands sammenlignet med andre i markedet.

IWC

IWC er grundlagt i 1868. De er del af Richemont gruppe. De er kendt for eksklusivt design og nytænkning.

Tag Heuer

Dette brand blev grundlagt i 1860 i Schweitz. Tag Heuer er et anerkendt kvalitets ur bland Sports- og Hollywoodambassadører. Tag Heuer fremstiller også ure til kvinder. De har modtaget mange anerkendelser for deres innovative design.

Oakley

Oakley er stort indenfor sportsure, og de har også ure til kvinder. Ud over ure har de forskellige andre accessories så som sports visors, rygsække og solbriller.

Lad mig høre fra dig! Hvilket ur er dit favoritur? Og hvilket brand har du stor respekt for? Hvilket ur er dit absolut ønske ur – hvis prisen ikke var vigtig?