Jeg ved ikke lige, om vi er parate til at udbyde aktier endnu, men derfor kan jeg da godt fortælle lidt her på aktietwits uanset, ikke? Og jeg skal lige hilse og sige, at vores projekt med hastighedsoptimering på vores corporate site har givet pote! Faktisk var det en artikel om shortcodes til WordPress, er initierede hele processen. Det kræver nok lidt forklaring, ikke?

Fuld fart – 60% flere kunder

Vi har en hjemmeside bygget i WordPress, hvor vi sælger vores ydelser, der koster fra 5.000 kroner og opefter pr. ordre. Dækningsbidraget er betydeligt og aldrig under 70%, så det er klart, at hver eneste ordre har en stor indflydelse på vores resultat. Vi bruger en hel del shortcodes på hjemmesiden, og mere eller mindre tilfældigt faldt jeg over en artikel på Google Plus, der er skrevet af Kim Tetzlaff.

Der læste jeg, at shortcodes faktisk kan medvirke til at gøre hjemmesiden langsom, og det gav mig alligevel lidt at tænke over, så jeg tog fat i Kim og bad ham kigge på vores hjemmeside med henblik på at lave et forslag og tilbud til os. Det gjorde han så, og nogle få dage senere havde vi et tilbud, der var absolut rimeligt.

Vi bad ham gå i gang med opgaven, og vel omkring en 12-14 dage senere meldte han tilbage, at han gerne ville præsentere mig for resultatet via et online møde. Egentlig havde jeg dårligt tid, for vi havde fået meget travlt de seneste dage, men jeg var jo også nysgerrig.

Kort historie: Han havde reduceret indlæsningstiden fra 2,8 sekunder til 0,9 sekunder! Det var jo alligevel noget af en bedrift, men jeg tænkte ikke mere over det, før der var gået et par måneder.

Den pludseligt opståede travlhed med flere ordrer var nemlig permanent! Og det var via hjemmesiden, de kom. Ved at analysere lidt på sagerne stod det klart, at det var 100% sammenfaldende med hastighedsforbedringerne.

Derfor siger jer bare: Giv din hjemmeside fuld gas – det giver pote!