Sommeren er lige om hjørnet og presset for at finde det rigtige badetøj til sæsonens badeture stiger. Det er forskelligt, hvad folk bedst kan lide; nogle kvinder har det bedst med badedragter, hvorimod mange kvinder går efter en flot bikini.

Alt fra ensfarvede til mønstrede bikinier
Der er flere kriterier der skal være opfyldt for at finde den rette bikini. Først skal du finde den rette farve eller mønster. Bikinier fås i mange farver, og det er individuelt, hvilken farve der passer en. Til en flot sommerglød er kraftige farver rigtig fine, det vil sige en stærk solgul eller gul bikini, orange eller rød er flot. Er man meget lys skal man passe på med at vælge for kolde farver til sin bikini, da det kan virke forstærkende for ens hudfarve, så man fremstår endnu mere bleg.

Vælger man en bikini med mønster er her også nok at vælge imellem. Nogle bikinier har mønster, bogstaver, tegninger eller andet påtrykt. Ved at købe en bikini billigt online har du mulighed for at sidde med siderne i fred og ro og gennemse sortimentet for de farver og mønstre, der passer dig bedst.

Bikiniens pasform
Er man meget bred over hofter euller bryst skal man fravælge tværstribet, da dette blot vil få en til at se bredere ud. Angående kropsform er det også værd at overveje, hvilket model man ønsker. Der findes selvsiddende bikinier, halterneck bikinier og dem med normale stropper, som en almindelig BH.

Skal man svømme meget er det en fordel med en bikini, der har stropper og sidder godt fast på kroppen. Er det mere til solbadning er en bikini uden stropper at foretrække, da man dermed undgår de irriterende hvide steger på skuldrene efterfølgende. Det er også muligt at købe en bikini online, der har aftagelige stropper, som giver mulighed for både svømning og solbadning.

Udvalget af bikinier online
Du kan finde et stort udvalg af bikinier online og du kan altid finde et godt bikini tilbud som passer til dit budget og dine ønsker. Du kan købe top og trusser sammen eller købe bikini delene hver for sig – det er op til dig, om du er til sæt eller mix and match med bikinidelene. Ved at vælge delene selv får du et unikt match som kun du har, og du kan vælge præcis den model trusse og den model bikini top, der passer til dine behov.

Der er rigtig mange butikker der sælger bikinier online mine favoritter er Change.com, Bikini2014.dk og Bubblerroom.dk