DKNY Delicious Night parfyme

DKNY Delicious Night

Jeg har gennem en år række boet i New York. Det er godt nok mange år siden efterhånden, for det var den gang jeg var ung og læste økonomi derover. Det er dog en tid jeg aldrig nogensinde glemme, for det er nok det sted jeg helt ville bo i hele Verden. Byen har ubegrænsede muligheder, og uanset hvornår man har lyst til at lave noget, så kan man næsten gøre det. Jeg har aldrig oplevet andet steder hvor det er muligt. En ting jeg fik med derover fra er DKNY parfume. Hvis du ikke kender den forkortelse, så er det måske på sin plads og sige, at det står for Donna Karen New York. Donna Karen er som navnet antyder, en af de helt store amerikanske designere der holder til i byen. Langt de fleste DKNY parfumer kommer i en flakon, der er formet som et æble, og det gør de af to årsager. For det første så er det et symbol på, at modehuset holder til i New York, der også kaldes for Big Apple. En anden årsag er, at der i mange af dem er tilsat aroma fra friske æble, og det er netop det, som er med til at gøre disse parfume specielle, og specielle er lige præcis hvad de er. Jeg husker tydeligt første gang jeg duftede til en af dem, der var det er parfume som jeg aldrig havde duftet før, og den var frisk på en helt anden måde end jeg før kendte det. Når jeg havde veninder på besøg derover, så var de også altså meget nysgerrig efter disse parfumer, og de skulle alle sammen havde nogen af dem med hjem. Jeg kan huske mine sidste dage i New York, der var jeg jo nærmest ved at gå i panik, for jeg skulle have nogle af disse fantastiske parfumer med hjem. Jeg købte også en del med hjem, for jeg skulle ikke løbe tør lige med det første. Heldigvis så gik der ikke så lang tid, inden jeg kunne købe DKNY parfume i butikkerne herhjemme, og jeg har brugt dem lige siden.

Det er dog ikke kun DKNY parfume jeg bruger, for som tiden er gået, så har jeg også fundet mange andre interessante parfumer, Jeg har altid lagt meget vægt på, at jeg har noget at vælge mellem, for hvis man kun har en, så er man nød til at bruge den hver dag, og det gør jo så også bare, at man hurtig kan blive træt af dem. Hvis jeg bliver træt af en af mine, jamen så lader jeg den bare stå i en periode, og så kan jeg altid komme tilbage til den. Det er lidt sjovt for det er som om, at der er nogen man aldrig bliver trætte af, for jeg bliver også ved med at vende tilbage til Burberry parfume, for de laver også nogle ret lækre parfumer, og hvis man bliver træt af dem, så lader man den stå, og når man så kommer tilbage til den, så bliver man helt nyforelsket igen.