Som du måske ved, sidder jeg i stillingen som ansvarlig for indkøb af alt “kreativt” for en række skoler og institutioner, og det er bestemt ikke ikke altid lige let. Eller rettere: Det VAR ikke lige let. For vel snart tre år siden kom jeg ad omveje i kontakt med en virksomhed i Grenå, der skulle vise sig at være en usædvanligt kapabel leverandør af musikinstrumenter og alt relateret udstyr som miksere, lysshows, røgmaskiner, noder og – ja simpelthen det hele.

Det skal være både billigt og godt

Kravene til mine indkøb er ret enkle:

  1. Det skal være billigt
  2. Det skal være i god kvalitet
  3. Der skal være hurtig levering og god service

Det er jo tre krav, der er relativt nemme at efterprøve. Tager man for eksempel og kigger på noget så slagfærdigt som slagtøj (pun intended) eller trommer om du vil: http://www.danguitar.dk/category/trommer-slagtoej-139/ er det nemt at efterprøve prisniveauet.

Kvaliteten og leveringstiden kan kun efterprøves ved at købe produkterne, og jeg har vel efterhånden købt 30 trommesæt hos Danguitar i Grenå. De lever jo et hårdt liv, og de første købte jeg for snart 3 år siden, og de er still going strong i diverse musiklokaler rundt omkring. Så kvaliteten er i orden.

Leveringstiden er som oftest 2-3 dage på det meste, og det er mere end tilfredsstillende for mine behov.

Kundeservice er vigtig, og det er klart, at en storkunde som jeg er, nyder en god service. Jeg kender dog adskillige, der er mere almindelige kunder hos Danguitar, og de er alle ovenud begejstrede for den service, de modtager.

Find lige 10 gode røgmaskiner

Det var opdraget fra tre skoleledere – og de skulle altså bruge de her 10 røgmaskiner til en række shows, de skulle afvikle. Det er jo pænt mange, ikke? Jeg hoppede straks ind på Danguitars hjemmeside om røgmaskiner for at tjekke mulighederne.

Røgmaskine fra Danguitar

Ovenstående røgmaskine var det rigtige valg – men kunne Danguiar virkelig levere 10 af slagsen med det samme? Jeg ringede til dem, og svaret var det sædvanlige fra dem: “Ved du hvad? Det klarer vi da for dig!”. Jeg lagde ordren – det var en tirsdag formiddag. Torsdag eftermiddag kom fragtmanden med 10 røgmaskiner! Det er sgu da imponerende, ikke?

Køber du musikinstrumenter og den slags, kan jeg godt anbefale dig at kigge forbi Danguitar i Grenå! Deres hjemmeside er fin, nem at finde rundt i og du kan købe det hele online: http://www.danguitar.dk/

Og nu skal jeg hold eweekend – helt fri for at tænke på musik, guitarer og leveringstider 🙂