Her får du fortsættelsen af en artikel, jeg faktisk skrev første del af her. Lad os nu se på, hvordan du vælger underdele. De underdele, du vælger, skal opfylde følgende:

  • De skal være neutrale og matche dine toppe
  • De kan bruges til mange aktiviteter
  • De kan bruges mere end en gang uden at skulle vaskes

 

Har du valgt toppe med mønster, så hold dig til neutrale underdele. Og har du valgt basistoppe, kan du godt vælge underdele med print for eksempel. Sørg dog altid for at have nogle basis underdele med.

Mange mærker har i dag deciderede rejsebukser. Det er bukser, der ikke krøller og lavet af et materiale, der tørrer hurtigt. De er behagelige at have på og ser samtidig godt ud.

Leggins er et godt valg, når vi taler om at rejse. De er lette og komfortable og kan bruges til både at sove i, at lave workout i og også bruges som bukser, hvis du sætter dem sammen med for eksempel en tunika eller en lang top.

Short er et godt valg, hvis du rejser til et varmt klima. De er mere casual, så skal du til et mere konservativt område, er det en god ide at have en nederdel på i stedet. Længere shorts er mere til en bytur, hvor du bedre kan komme af sted med korte shorts på en strandferie.

Min sidste tur gik til Tyskland – jeg fandt billige flybilletter til Berlin på rejsepriser.dk – og her var jeans den perfekte underdel. Jeans kan dress op og ned. Du kan bruge dem med sandaler og en T-shirt eller med høje hæle og en silketop for eksempel.

Og hvorfor er det så lige, jeg elsker at bruge Rejsepriser.dk? Det er der flere grunde til: