Jeg elsker de mange nye muligheder, som moderne teknologi og – ikke mindst – internettet giver os. Jeg udnytter dem så meget, som jeg kan, og hvor det giver mening selvfølgelig. Jeg har – som du måske ved – både hund og kat, og jeg er nok, hvad du vil kalde en meget samvittighedsfuld kæledyrsejer. Udover jævnlige tjek hos dyrlægen indbefatter det også, at jeg altid benytter mig af det absolut bedste foder til dem. Jeg har holdningen, at kun det bedste er godt nok.

Hundefoder på abonnement

For vel omkring et års tid siden fandt jeg en butik ved navn Gilpa.dk på nettet, der viste sig at have lige præcist den type mad til både hund og kat, som jeg helst vil give mine små venner. Altså sund og nærende mad uden en masse ulækre tilsætningsstoffer. Og det skal man passe på, for både hunde og katte får nemt allergier.

Nu har de så etableret en service med deres produkter, hvor du kan købe et abonnement, så du helt automatisk får tilsendt, hvad du skal bruge, i den frekvens du ønsker. Det betyder, at jeg aldrig løber tør, og at jeg ikke ska huske at få købt foder – det sørger de for.

Jeg startede med hundefoder for lige at tjekke det ud, og det viste sig at fungere glimrende. På den ønskede dag kom næste levering med posten – og så var jeg solgt, for mere bekvemt kan det vel næppe være?

Nu er lille mis med også

Efter de gode erfaringer med hundefoder valgte jeg også at sætte abonnement op på kattemad, og det kører også bare som smurt! Faktisk er det super god kattefoder, de har hos Gilpa, og jeg kan se en kat med mere skinnende pels end nogensinde før. Det gør mig virkeligt glad at se.

Er godt foder dyrt?

Egentlig ikke. Det er klart, at det koster mere, end hvis du køber det billige skrammel i supermarkederne – i hvert fald i første omgang. Men faktisk er det sådan, at du skal bruge meget mere af det billige foder, end du skal af hundefoder og kattemad i god kvalitet! Det skal du, fordi det billige er så fyldt med ligegyldige fyldstoffer. Jeg vil tro, at over et år koster det mig vel en 10% mere at købe det bedste af det bedste til hund og kat. Og ved du hvad? Det er de altså værd!